Voltooiïng en afwerking

Deze bedrijven zijn ook gespecialiseerd in de verschillende afwerkingen die uw nieuwe woning leefbaar, functioneel, comfortabel en esthetisch maken. Zo kunnen zij zorgen voor de installatie van uw scheidingswanden en valse plafonds, de installatie van uw nieuwe verwarmingsinstallatie, sanitair of elektriciteit…

Renovaties

Als renovatiebedrijf voeren wij al uw interieurrenovaties uit in Brussel en omgeving. Onze vaardigheden bestrijken alle domeinen van het bouwvak: metselwerk, elektriciteit, loodgieterij, verwarming, enz. Wat uw vraag ook is, wij verbinden ons ertoe u kwaliteitswerk te leveren.

Gebouwen en installaties

Onze specialisten kunnen structurele werkzaamheden uitvoeren (metselwerk, gevelrenovatie, enz.) of een uitbreiding van uw woning (veranda, aanbouw, enz.). Deze professionele aannemers staan in heel België ter beschikking voor binnen- en buitenwerken: badkamers, keukens, zolders, tuinen en opritten, enz.

Uw woning: onze passie!

Bel ons gratis telefoonnummer!

Wij voeren al uw renovatiewerkzaamheden binnen en buiten uit. Ons bedrijf biedt u diensten en oplossingen van hoge kwaliteit, aangepast aan uw binnen- en buitenrenovatieproject, of het nu gaat om uw woning of een industrieel gebouw. Een competent team voor al uw bouwwerkzaamheden zoals: algemeen metselwerk, cementeren, herstellen van scheuren, bouwen van lage muren, schoorstenen, enz. transformatie en renovatie, bouw van gebouwen (bijgebouwen, garages, enz.) in bakstenen, betonblokken, enz.

Waarom kiezen voor ML Building? Omdat het de beste keuze is voor de uitvoering van uw werk. Door met ons samen te werken, bent u zeker van professioneel werk. In dit opzicht garandeert ML Building: perfecte coördinatie, optimale opvolging en begeleiding van uw project, snelle overname, afwerking van de werken binnen de termijnen, volledige en efficiënte expertise, netheid tijdens onze interventies..

Call us +32 488 57 42 94

Maak uw projecten een succes met ML Building!

Waarom kiezen voor ML Building?

Tien jaar garantie op al onze diensten!

Leden van de bouwconfederatie (Embuild)

100% Europese leveranciers

Betalingsfaciliteiten (0%) voor Vlamingen

Wat onze klanten zeggen...

Galerij


  Ontvang een gratis offerte.

   Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en promoties?

   Schrijf je in op onze nieuwsbrief!


   Openingsuren