Isolatie

Isolatie is een belangrijk aspect om te controleren bij het ontwerp van uw dak. Een goed dak zorgt voor voldoende isolatie en waterdichtheid. Door deze belangrijke aspecten in acht te nemen, kunt u infiltratie en schimmelvorming voorkomen, evenals een overmatig verwarmingsverbruik door warmteverlies van uw woning of bedrijfsgebouw. Denk op lange termijn en houd vanaf het begin rekening met deze details.

Kleine reparaties

Heeft u een beschadigd dak? Afgebroken of afgewaaide tegels of leien? U kunt ook een dakdekker vragen de nodige reparaties uit te voeren. Deze kleine reparaties behoren tot onze expertise, evenals het verbeteren van de isolatie en waterdichtheid van daken in Brussel en omgeving.

Bedekking

Als de dakconstructie nog in goede staat is, kan alleen de bedekking worden vernieuwd. Bovendien is het een ideale gelegenheid om te investeren in de isolatie van uw dak.
De keuze van de dakbedekking hangt vooral af van het soort dak. Voor hellende daken kunt u bijvoorbeeld kiezen voor panelen of leien. Voor platte daken zijn EPDM en bitumen andere mogelijkheden.

Uw huis: onze passie!

Bel ons gratis nummer!

ML Building heeft verschillende experts beschikbaar in Brussel en omgeving. Met meer dan 23 jaar ervaring kunnen wij alle soorten projecten aan, zowel eenvoudige als veeleisende. Wat uw verzoek ook is, wij zijn professioneel. U kunt ons de renovatie of vervanging van een plat dak in elke gemeente van de hoofdstad toevertrouwen.

Onze aannemers zijn gespecialiseerd in daken en gevels en kunnen alle soorten interventies uitvoeren om u efficiënt te helpen. Dit omvat de renovatie van uw gevel, uw dak met dakpannen, leien of zink. Naast gevelbekleding en afwerking op hoog niveau zoals gevelbekleding, komen wij naar de hoofdstad en omgeving om de zolderisolatie te herzien, een dakconstructie te bouwen en zelfs dakramen, kroonlijsten en schoorstenen te plaatsen.

Call us +32 488 57 42 94

Isolatie specialisten

Waarom is isolatie zo belangrijk?

Warmtebeheer en besparing zijn belangrijke aandachtspunten bij het streven naar energiebesparing. Kennis van de oorzaken van het warmteverlies is dus van belang om oplossingen te kunnen invoeren om de verliezen te beperken.

Externe isolatie zoals Sarking, zelfdragende panelen, houtwol, enz.

Steenwol, glaswol, minerale wol, ecologische isolatie, enz.

Een gevel die past bij uw imago!

Gevel renovatie

Waarom de gevel renoveren?
Gevels, vaak gemaakt van verschillende materialen, worden volledig beïnvloed door wisselende weeromstandigheden en luchtverontreiniging. Het is daarom sterk aangeraden om uw gevel om de 10 tot 15 jaar te renoveren

Metselen en voegen

Een voeg in een gevel is een element dat de verschillende onderdelen verbindt. Voegen in de gevel hebben verschillende functies, waaronder stabiliteit en waterdichtheid. Daarom is het van cruciaal belang om bij gevelrenovaties de voegen duurzaam te behandelen

Isolatiewerk

Door klimaatproblemen, stijgende energieprijzen en andere veranderingen is de vraag naar gevelisolatie de afgelopen jaren sterk toegenomen.
Lees hier meer over de voordelen van de isolatiewerkzaamheden van ML Buidling.

ML Building, le meilleur choix pour votre toit, isolation, couverture & façade.

Nous travaillons avec les meilleures marques du marché provenant de fournisseurs de qualité avec toutes les certifications nécessaires : VM Zinc, I.R.S. Btech, Koramic, Recticel, Resitrix, Velux, Iko enertherm, Prefa, Cedral, Steico, Samaca, David Zinc, etc.

Maak uw projecten een succes met ML Building!

Waarom kiezen voor ML Building?

Tien jaar garantie op al onze diensten!

Leden van de bouwconfederatie (Embuild)

100% Europese leveranciers

Betalingsfaciliteiten (0%) voor Vlamingen

Wat onze klanten zeggen...

Galerij


  Ontvang een gratis offerte.

   Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en promoties?

   Schrijf je in op onze nieuwsbrief!


   Openingsuren